Skip to content Skip to footer

Politika povrata novca

Politika Povrata Novca za Ulaznice – Longevity.hr Simpozij

Poštovani sudionici i posjetitelji,

Kako bismo osigurali transparentnost i jasnoću u našim procesima, želimo vas informirati o našoj politici povrata novca za ulaznice kupljene za simpozij na platformi Longevity.hr. Važno je napomenuti da povrat novca za kupljene ulaznice nije moguć.

1. Opći uvjeti

Naša politika jasno navodi da jednom kupljene ulaznice za simpozij ne podliježu povratu novca. Ovo pravilo pomaže u osiguravanju organizacijske učinkovitosti i omogućava nam pružanje najboljeg mogućeg iskustva za sve sudionike.

2. Promjena imena na ulaznici

Ako niste u mogućnosti prisustvovati simpoziju, dopuštamo promjenu imena na ulaznici. Ovo omogućava da druga osoba prisustvuje simpoziju umjesto vas. Za promjenu imena, kontaktirajte nas najmanje [broj dana] dana prije početka simpozija.

3. Otkazivanje ili promjene u simpoziju

U slučaju otkazivanja simpozija od strane organizatora ili značajnih promjena u programu, sudionici će biti obaviješteni o mogućim opcijama, uključujući povrat novca.

4. Kontakt

Za bilo kakva pitanja ili dodatne informacije, slobodno se obratite našem timu za korisničku podršku na info@longevity.hr.

Zahvaljujemo na razumijevanju i veselimo se vašem sudjelovanju na simpoziju.

Srdačno, Vaš Longevity.hr tim